Mmetụta nke ntozu owu siri ike na ọdịnaya eriri owu n'oge a na-atụgharị

1. Ike na elasticity nke eriri na ogbenye raw owu ntozu okè dị njọ karịa ndị tozuru okè.Ọ dị mfe ịgbaji ma mepụta eriri owu na mmepụta n'ihi nhazi nke okooko osisi na-atụgharị na ikpochapụ owu.
Otu ụlọ ọrụ nyocha akwa kewara nha nke eriri dị iche iche tozuru oke na akụrụngwa ụzọ atọ, ya bụ M1R=0.85, M2R=0.75, na M3R=0.65 maka ule ntụgharị.Edepụtara nsonaazụ ule na ọnụ ọgụgụ nke eriri owu gauze na tebụl dị ka n'okpuru.
jgfkj

Tebụlụ dị n'elu na-egosi na ka ọnụ ọgụgụ nke eriri akabeghị aka na owu a na-emepụtaghị, ka eriri owu na-abawanye na yarn.
Site na otu atọ nke akwa owu a kpara akpa, ọ bụ ezie na achọtaghị nsogbu ahụ na akwa ọcha, isi ihe ọcha nke owu raw nwere nnukwu ọdịnaya fiber na-akabeghị aka ka achọpụtara na ọ na-abawanye nke ọma karịa isi ọcha nke owu raw nwere nnukwu eriri tozuru okè.
2. A na-egosipụtakarị ịdị mma na ntozu nke owu raw site na uru micron.Nke ka mma ntozu oke owu, uru micron dị elu, ụdị owu dị iche iche mbụ, yana uru micron dị iche iche.
The raw owu na akwa ntozu nwere mma elasticity na elu ike, ọ gaghị emepụta ọ bụla eriri eriri na spinning usoro. mfe imepụta eriri owu na obere eriri.
Ọ bụrụ na ngwa ngwa ogho doro anya dị 820 rpm, n'ihi uru micron dị iche iche, eriri owu na velvet dị mkpụmkpụ dịkwa iche, mana ọsọ ọsọ nke obere ihe kwekọrọ, ọnọdụ ahụ ga-akawanye mma, dị ka egosiri na tebụl.

jgfh

Tebụl dị n'elu na-egosi na ọdịiche nke ịdị mma nke eriri na ntozu oke na mmetụta micron dị iche iche na ọdịnaya eriri owu yarn dịkwa iche.

3. Na nhọrọ nke raw owu na imewe nke ikpochapụ owu na comb technology, e wezụga ogologo, iche iche, cashmere na ndị ọzọ na-egosi, e kwesịrị ilebara anya karị na nhọrọ nke raw owu na micron uru.Karịsịa na mmepụta nke elu owu na ogologo stapled owu, themicron uru dị mkpa karị, nhọrọ nso nke micron uru bụ n'ozuzu 3.8-4.2.Na imewe nke spinning technology, anyị kwesịkwara ịṅa ntị na ntozu nke owu eriri, nke mere iji hụ na Mbelata raw owu eriri na melite àgwà spinning, ịkpa ákwà na dyeing stably.

 


Oge nzipu: Jan-14-2022